Czasem mam po prostu przesyt mięsa w menu. Wtedy szukam sposobu na fajny, sycący obiad bez jego udziału. Sięgam po ryby, jaja, twaróg albo warzywa strączkowe :-) Dziś na obiad…
Skoro już wysiliłam się na zakup parmezanu to trzeba go szybko zużyć :-) w ramach ciekawostki dowiedziałam się ostatnio od koleżanki, że parmezan można przechowywać, żeby się nie zepsuł. Musisz…
Od jakiegoś czasu mięsko mi "nie wchodzi" więc codziennie się głowię nad przepisem z innym źródłem białka. Dziś na tapecie szpinak, który uwielbiam. Składniki: makaron spaghetti szpinak typu baby (liście)…
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZamknijDowiedz się więcej